Curs valutar BNR, azi, 21 noiembrie. Euro crește pentru a 3-a zi la rând. Cât costă un gram de aur

Curs valutar BNR, azi, 21 noiembrie. Euro crește pentru a 3-a zi la rând. Cât costă un gram de aur © arhivă

Euro este în mare creștere, pentru a 3-a zi la rând. Astfel, moneda europeană atinge un nou prag istoric, iar specialiștii susțin că va fi în continuă creștere și se va ajunge la noi recorduri. Ieri, Banca Națională a României a anunțat cursul de referință pentru euro și s-a atins un prag istoric, dar se pare că de la o zi la alta, moneda europeană este într-o continuă ascensiune, din păcate pentru oamenii care au de plătit rate în euro și care vor fi nevoiți să scoată mai mult din buzunar. Specialiștii spun, de asemenea, că euro este foarte aproape de pragul de 4,8 lei. 

Pentru a 3-a zi consecutivă, moneda europeană este în creștere. Astfel, euro înregistrează azi un nou record. Aceeași situație este și la lira sterlină, care este și ea în creștere. Pe de altă parte, dolarul american este în scădere, anunță specialiștii. 

Haideți să vedem care este cursul valutar de astăzi, 21 noiembrie, anunțat de Banca Națională a României. Astăzi, 21 noiembrie, euro atinge un nou prag istoric și este tot în creștere și specialiștii susțin că moneda europeană o să crească în continuare, în perioada următoare. 

Curs BNR pentru Euro joi, 21 noiembrie

Pentru a 3-a zi consecutivă, moneda europeană este într-o continuă creștere și a înregistrat azi un nou record! Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, euro ajunge la valoarea de 4.7808 lei, cu 0.0032 lei mai mult decât ieri, când înregistra o valoare de 4.7776 lei.

Curs BNR pentru Dolar joi, 21 noiembrie

Dacă euro este în creștere, situația nu este aceeași și pentru dolar. Dolarul american este în scădere și, față de ziua de ieri, are o valoare mai mică. Astăzi, un dolar valorează 4.3144 lei, cu 0.0028 lei mai puțin decât ieri.

Curs valutar GBP. Cât înregistrează Lira Sterlină azi, 21 noiembrie

Lira sterlină crește și ea astăzi! Banca Națională a României (BNR) a comunicat că aceasta are azi o valoare de 5.5850 lei, cu 0.0118 lei mai mult decât ieri, când înregistra o valoare de 5.5732 lei. 

Astăzi, 21 noiembrie, un gram de aur costă 203.6385 lei și este în scădere, mai anunță Banca Națională a României.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro