Curs valutar BNR, azi, 21 octombrie. Euro și lira cresc, dolarul american scade

Curs valutar BNR, azi, 21 octombrie. Euro și lira cresc, dolarul american scade © arhivă

Curs valutar azi, 21 octombrie. Banca Națională a României a anunțat noul curs de referință pentru ziua de astăzi. Astăzi, 21 octombrie, moneda europeană, dar și lira sterlină cunosc din nou o creștere, iar dolarul american scade. 

Luni, 21 octombrie, potrivit informațiilor furnizate de Banca Națională a României, moneda europeană și lira sterlină cunosc o creștere, iar pe de altă parte, dolarul american scade considerabil față de săptămâna trecută. 

Curs BNR pentru Euro

După o perioadă de scăderi, euro creşte din nou! Banca Naţională a României a anunţat cursul valutar pentru ziua de azi, 21 octombrie, iar euro a ajuns la valoarea de 4.7592 lei, cu 0.0036 lei mai mult decât vineri, atunci când înregistra o valoare de 4.7556 lei.

Curs BNR pentru Dolar

Banca Națională a României (BNR) a comunicat astăzi și valoarea pentru un dolar. Dolarul american scade astăzi, 21 octombrie și înregistrează o valoare de 4.2607 lei, cu 0.0125 lei mai puțin decât vineri, 18 octombrie. 

Curs valutar GBP. Cât înregistrează Lira Sterlină

Banca Națională a României (BNR) a comunicat astăzi și valoarea pentru liră. De asemenea, şi lira sterlină crește. Moneda înregistrează astăzi, 21 octombrie, o creștere semnificativă, ajungând la valoarea de 5.5323 lei, cu 0.0198 lei mai mult decât vineri, 18 octombrie. 

Cât costă un gram de aur

Astăzi, valoarea unui gram de aur a scăzut și înregistrează 204.2784 lei, cu 0.1260 lei mai puțin decât vineri, 18 octombrie. 

Estimare: leul se va deprecia dramatic până la sfârșitul anului

Analiştii financiari anunţă că moneda națională va continua să se deprecieze dramatic, în raport cu euro, așteptându-se la un prag de 4,8462 lei/euro.

„În ceea ce priveşte cursul de schimb EUR/RON, peste 87% dintre participanţi anticipează o depreciere a leului în următoarele 12 luni (comparativ cu valoarea actuală). Astfel, valoarea medie a anticipaţiilor pentru orizontul de 6 luni este de 4,7885, în timp ce pentru orizontul de 12 luni valoarea medie a cursului anticipat este de 4,8462”, precizează CFA România.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro