Curs valutar BNR, azi, 24 octombrie. Euro se prăbușește din nou și e urmat de dolar! Lira sterlină crește

Curs valutar BNR, azi, 24 octombrie. Euro se prăbușește din nou și e urmat de dolar! Lira sterlină crește © arhivă

Curs valutar azi, 24 octombrie. Banca Națională a României a anunțat cursul din această zi, iar monedele au suferit din nou modificări. Mai exact, azi, 24 octombrie, moneda europeană se află în a doua zi de scădere, dar nici dolarul american nu stă prea bine. Dolarul scade și el, iar lira sterlină crește! 

Joi, 24 octombrie, potrivit informațiilor furnizate de Banca Națională a României, moneda europeană este din nou în scădere și la fel și dolarul american. Pe de altă parte, lira sterlină crește azi și înregistrează o valoare mai mare față de zilele trecute. 

Curs BNR pentru Euro joi, 24 octombrie

Și astăzi, la fel ca ieri, moneda europeană este în scădere. Banca Naţională a României a anunţat cursul valutar pentru ziua de azi, 24 octombrie, iar euro a ajuns la valoarea de 4.7528 lei, cu 0.0072 lei mai puțin decât ieri, atunci când înregistra o valoare de 4.7600 lei.

Curs BNR pentru Dolar joi, 24 octombrie

De asemenea, Banca Națională a României a transmis și cursul valutar pentru un dolar azi, 24 octombrie. Dolarul american crește astăzi și înregistrează o valoare de 4.2708 lei, cu 0.0113 mai mult față de ziua precedentă. 

Curs valutar GBP. Cât înregistrează Lira Sterlină azi, 24 octombrie

Banca Națională a României (BNR) a comunicat astăzi și valoarea pentru liră. Moneda crește astăzi și înregistrează o valoare de 5.5035 lei, cu 0.0006 lei mai mult decât ieri, 23 octombrie. 

Cât costă un gram de aur azi, 24 octombrie

Astăzi, valoarea unui gram de aur a scăzut și înregistrează 204.3941 lei, cu 1.2363 lei mai puțin decât ieri, 23 octombrie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro