Curs valutar BNR, azi, 26 noiembrie. Preţul unui gram de aur a crescut, în timp de lira sterlină a scăzut

Curs valutar BNR, azi, 26 noiembrie. Preţul unui gram de aur a crescut, în timp de lira sterlină a scăzut © Arhivă

Curs valutar, marţi, 26 noiembrie. Banca Naţională a României (BNR) a anunţat cursul de zilei de astăzi. Potrivit datelor acestuia, mondele vor suferi noi modificări. Lira sterlină a scăzut, în schimb preţul unui gram de aur a înregistrat creşteri. 

Curs valutar, marţi, 26 noiembrie. Banca Naţională a României a anunţat cursul zilei de astăzi, iar conform acestuia vor avea parte de noi schimbări.

Conform băncilor comerciale, acestea au anunţat ieri, pe data 25 octombrie, cursuri de schimb pentru euro, la vânzare, între 4,77 lei şi 4,82 lei. 

Cursul de referinţă anunţat ieri de Banca Naţională a României a fost de 4,7528 lei/euro, 4,2708 lei/dolar, 5,5035 lei/liră sterlină, 4,3115 lei/franc elveţian.

Curs BNR pentru Euro marţi, 26 noiembrie

Moneda europeană a înregistrat uşoare creşteri, dar continuă să rămână la valoarea de 4,75 lei. Euro a ajuns la maximul ultimilor cinci luni în faţa monedei naţionale pe data de 22 octombrie.

Curs BNR pentru Dolar marţi, 26 noiembrie

Moneda americană a rămas la aceeaşi valoare, respectiv 4,27 lei, aproape de cursul anunţat ieri de Banca Naţională a României. Pe data de 1 octombrie, dolarul a atins cel mai ridicat nivel din istorie în faţa leului. 

Curs BNR pentru Lira sterlină marţi, 26 noiembrie

În ceea ce priveşte lira sterlină, aceasta a înregistrat o scădere de la cursul anunţat ieri, de 5,50 lei, 5,4913. 

Cât costă un gram de Aur, astăzi, 26 noiembrie

Aurul a înregistrat creşteri. Nivelul său s-a ridicat la 206,9714 lei pentru un gram, în comparaţie cu 204,3941 lei pentru un gram, nivelul din şedinţa precedentă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro