Cutremurător! Alina Ciucu a fost condusă azi pe ultimul drum. Ce s-a întâmplat în momentul în care sicriul a fost scos din casă

+4 click pentru
galerie

Înmormântare Alina Ciucu © captura video

Alina Ciucu, tânăra de doar 25 de ani omorâtă la metrou de Magdalena Şerban, a fost condusă azi pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc în satul ei natal Ostroveni, din judeţul Dolj.

Familia îndurerată, apropiaţii, prietenii şi zeci de persoane au fost prezenţi pentru a-şi lua rămas bun de la Alina Ciucu. La înmormântare au cântat doi saxofonişti, iar oamenii au început să plângă când au auzit melodiile de jale.

Sicriul a fost scos din casă, după slujbă, moment în care rudele sale au început să-şi strige durerea şi nu şi-au putut stăpâni lacrimile de suferinţă. Mama, unchiul Alinei Ciucu, dar şi ceilalţi apropiaţi ai tinerei nu s-au putut dezlipi de sicriul fetei şi au mers tot drumul în urma maşinii mortuare care s-a oprit din când în când, prin sat, pentru ca preoţii să poată ţine slujba.

Durerea a fost imensă pentru toţi cei prezenţi, moartea fulgerătoare a Alinei Ciucu a marcat întreg satul, iar oamenii nu o vor uita niciodată.

Vezi aici momentul crimei de la Dristor

Vezi in video de mai jos momentul primului atac al Magdalenei Şerban

Magdalena Şerban a fost reţinută pentru 30 de zile şi este cercetată pentru infracţiunile de omor calificat şi tentativă de omor. Vă reamintim că femeia a împins-o în faţa metroului pe Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani, care a murit pe loc, marţi, 12 decembrie. Înainte de crima de la Dristor, a încercat să împingă o altă tânără în faţa metroului, în staţia Costin Georgian. Aceasta a reuşit să scape, a mers la Poliţie, dar agresoarea nu a fost prinsă şi, câteva ore mai târziu, a omorât-o pe Alina Ciucu. Şi asta nu e tot. Se pare că femeia care ar avea mari probleme psihice a avut o tentativă de a împinge o altă femeie în faţa tramvaiului, iar lista ei de victime ar fi una lungă.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro