CUTREMURĂTOR! Ce a spus tătăl Dianei, eleva ucisă de iubit în parcul Copou, la scurt timp după ce a aflat pedeapsa pe care a primit-o criminalul fiicei lui

+2 click pentru
galerie

Astăzi, tribunalul Iaşi a decis condamnarea lui Perju Eduard Ionel Adrian, adolescentul de 16 ani care şi-a ucis iubita în parcul Copou din Iaşi, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat (cu premeditare) la 15 de internare într-un centru de detenţie, pedepasa maximă pentru monori. Decizia nu este definitivă şi - până la o decizie finală -  Perju va sta în arest la domiciliu.

În urmă cu câteva ore, tatăl fetei a scris câteva rânduri pe pagina unui site de socializare prin care îşi strigă durerea după pierderea suferită. "Dragi prieteni, o perioadă de timp nu am mai postat niciun fel de mesaje nicăieri încercând în acest fel să nu influenţez în niciun fel procesul care a avut loc, proces în care a fost judecat criminalul Dianei. Un lucru pot însă să vă spun cu certitudine. De când s-a abătut această nenorocire asupra familiei mele, cel puţin eu şi soţia mea resimţim aceeaşi durere cruntă şi acută pe care am simţit-o la aflarea crudului adevăr în acea zi fatidică de 28 februarie. De fapt durerea parcă se amplifică odată cu trecerea timpului neputând încă accepta ideea că Diana nu mai este printre noi. Nu ştiu dacă o să mă credeţi, dar în tot acest timp scurs Diana ne-a trimis nenumărate semne de acolo de undeva de sus printre îngeri unde se află ea acum. A plecat furioasă pt modul nedrept în care a părăsit această lume(...)", a scris Vlad Gugulica, tatăl Dianei, pe pagina unui site de socializare.

Tragedia s-a întâmplat de Mărţişor, atunci când Perju a invitat-o pe Diana Gugulică la o întâlnire în Parcul Copou. Fata s-a lăsat aşteptată mai bine de o jumătate de oră, iar asta a întărit starea de nervozitate şi gelozie a prietenului ei. După un schimb dur de replici, Eduard rugat-o pe Diana să se întoarcă sub pretextul că vrea să-i ofere cadou un colier. Şi atunci a strangulat-o. A fost arestat la scurt timp după faptă.

Citeşte şi

Criminalul care şi-a strangulat iubita cu un colier a primit pedeapsa maximă!

Ce a apărut la mormântul elevei care a fost ucisă de iubit cu un colier! Prietenele victimei au plâns în hohote când au văzut asta!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro