Cutremurător! Un băieţel a fost înfometat de localnicii care-l credeau vrăjitor. Ţi se rupe sufeltul dacă-l vezi cum arată

foto: facebook

Un băieţel de numai câţiva anişori a fost înfometat de locuitorii unui sat african deoarece era acuzat că ar face vrăji.

Anja Ringgren Lovén şi-a impresionat prietenii virtuali cu povestea lui Hope, un băieţel care a fost la un pas de moarte. Micuţul a fost înfometat de locuitorii satului în care locuia, fiind acuzat că este vrăjitor.Tânăra care l-a găsit lucrează în cadrul fundaţiei African Children's Aid Education and Development Foundation.

"Am văzut atât de multe aici, în Nigeria, în ultimii 3 ani. Am împărtăşit cu voi multe experienţe din timpul operaţiunilor de salvare.

Sute de copii sunt acuzaţi de vrăjitorie şi am văzut copii torturaţi, morţi sau înspăimântaţi. Aceste imagini arată pentru ce lupt, de ce am vândut tot ce am avut, de ce m-am mutat aici", este mesajul care însoţeşte imaginile postate de Anja Ringgren Lovén pe o reţea de socializare, potrivit dailystar.co.uk.

(foto: facebook)

Citeşte şi:

VIDEO / Simona Gherghe, îngrozită de cazul copilului mutilat şi părăsit de mamă: "Nu pot să văd aşa ceva!". Ce ce întâmplă în familia care a revoltat România

VIDEO / Medicii au fost îngroziţi! Un bebeluş mutilat şi înfometat, părăsit de mamă în spital

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro