Dacă ai bani în bancă, trebuie să citeşti asta! Un broker celebru, care s-a "învârtit" de 2,5 milioane de euro din câteva mutări, anunţă "Apocalipsa financiară"!

Un broker devenit celebru după ce a "produs" 2,5 milioane de euro din câteva mutări - ilegale, spun unii - anunţă "Apocalipsa financiară"!
Deşi este fugit în Elveţia, brokerul fugar Cristian Sima - care pare extrem de implicat în găsirea unor soluţii pentru o criză care va lovi crunt băncile din România.
"Ce îţi garantează statul? Are vreo rezervă din care să plătească în caz de run bancar?Depozitele populaţiei erau în 2015 pe la 150 mld., de lei deci cam 40 mld. de euro, păi de unde să aibă statul banii ăştia, el garanteaza pe hârtie, cum au garantat şi asiguraţilor de la Astra, ia întrebaţi-i pe ăia de la Astra dacă le-a plătit statul daunele la accidente? Chiar şi la un singur faliment de bancă, până să-ţi dea statul banii, mori de foame. (...) Sumele tale sunt garantate, rămân acolo în bancă până se salvează banca, eu vă spun că vine o super criză, dar nu mă crede nimeni. Atunci va fi prea târziu şi va vor pune tancurile în faţa băncilor, ca să nu năvăliţi să vă cereţi banii", a anunţat Cristian Sima în spaţiul virtual.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro