Daniel Onoriu, gest necugetat, de dragul fostei iubite!

+2 click pentru
galerie

Aflat în arest la domiciliu, pentru atacul în stil mafiot comis împotriva fostei sale iubite, Daniel Onoriu a recurs la un gest incredibil.

După ce şi-a recunoscut fapta şi şi-a pus cenuşă-n cap, în public, în speranţa că va fi înţeles şi iertat, Daniel Onoriu a făcut un gest care i-a luat pe mulţi prin surprindere. 
Pilotul a postat o fotografie în care apărea alături de fosta iubită, Simona Chiţac, explicând faptul că imaginea a fost surprinsă în urmă cu un an, în Cehia. Pe lângă scuzele prezentate, care au reuşit să îi impresioneze până la lacrimi pe prieteni, Daniel Onoriu a ţinut să o şi eticheteze în poză pe fosta iubită, transmiţându-i, discret, un "semnal", menit, probabil, să o mai îmbuneze pe aceasta.

Gestul lui Onoriu, de a o aborda, indirect, pe femeia căreia i-a incendiat maşina, ar putea să nu fie pe placul judecătorilor care i-au interzis să comunice cu victima. Şi, dacă va fi considerată o încercare de a influenţa partea vătămată, fapta lui Onoriu ar putea fi taxată aspru de magistraţi. Mai exact, l-ar putea trimite după gratii, fiindcă el fusese avertizat de judecători că nu are voie să o abordeze pe Simona Chiţac: "Pe durata arestului la domiciliu, inculpatul are obligaţia să nu comunice cu persoana vătămată sau membrii familiei acesteia, cu martorii din dosar, direct sau indirect (...), în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu putând fi înlocuită cu măsura arestării preventive".

Victimă umilită de magistraţi
Înainte de a fi arestat la domiciliu, pentru că a incendiat maşina fostei iubite, Daniel Onoriu a beneficiat de indulgenţa unor magistraţi care au luat-o peste picior pe Simona Chiţac, ţinta atacului în stil mafiot. Mai exact, după ce maşina sa a fost incendiată şi a primit mai multe ameninţări din partea lui Onoriu, Simona Chiţac a solicitat instanţei emiterea unui ordin de protecţie, pentru a-l ţine la distanţă pe fostul iubit. Cu toate că victima a explicat că se temea pentru viaţa sa, iar toate indiciile sugerau că autorul atacului în stil mafiot este fostul ei iubit, judecătorii au respins cererea. Cel care a insistat să nu se emită un ordin de protecţie împotriva lui Onoriu a fost chiar procurorul de şedinţă, iar judecătorul a admis solicitarea acestuia. "Admite excepţia lipsei calităţii procesuale active a reclamantei Chiţac Simona, invocată de procuror. Respinge cererea formulată de reclamanta Chiţac Simona împotriva pârâtului Onoriu Daniel – Cătălin ca inadmisibilă, fiind introdusă de o persoană fără calitate", au decis judecătorii. Culmea, la  scurt timp după ce magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1 au dat acest verdict, Onoriu şi-a recunoscut faptele şi a fost arestat la domiciliu, tot de ei!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de facebook oficială: Spynews.ro!​

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro