De azi totul e mai MARE! Amenzile, preţul gazelor dar şi salariul minim!

Salariul minim brut pe economie se majorează, de astăzi de la 750 la 800 de lei, iar legat de acesta va creşte proporţional şi punctul de amendă pentru şoferi, de la 75 la 80 de lei. Modificări vor surveni şi la facturile la gaze şi energie electrică.

În acest an, salariul minim brut pe ţară garantat în plată a fost majorat în două etape, cu câte 50 de lei. Începând din 1 februarie, salariul minim brut pe economie a fost majorat de la 700 la 750 de lei, iar din astăzi va creşte la 800 de lei.
Odată cu majorarea salariului minim brut pe economie, creşte, proporţional, şi punctul de amendă de la 75 la 80 de lei. Potrivit OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, un punct de amendă reprezintă 10 la sută din salariul minim brut pe ţară, scrie Realitatea.net!
Începând de astăzi şi preţul gazelor va fi majorat cu 8 procente, iar preţul energiei electrice va creşte cu 1%.
Producătorii au anunţat deja că scumpirile vor veni, inevitabil, după scumpirea gazului şi a energiei electrice, iar primele produse care se vor scumpi sunt carnea şi laptele.facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro