De ce nu au venit preoţii timp de 4 zile la locul tragediei de la Clubul Colectiv? Răspunsul lor este halucinant

 
+2 click pentru
galerie

Tragedia de la Clubul Colectiv este, probabil, cea mai mare din ultimii ani. După cu ce au murit atât de mulţi oameni în Bucureşti, toată lumea s-a întrebat de ce nu au venit preoţii la faţa locului pentru a ţine o slujbă de pomenire.

Abia după 4 zile, au apărut trei preoţi la Clubul Colectiv. Ei au dat şi câteva explicaţii pentru decizia lor de a veni abia astăzi, la locul tragediei.

"Suntem de la administraţia cimitirilelor din Bucureşti. S-au ţinut slujbe de pomenire în biserici, încă de sâmbătă pe pentru sufletele celor morţi. Astăzi, mulţi dintre cei care au murit, au fost înmormântaţi şi am venit să facem această pomenire şi la locul acestui accident. Suntem trimişi de la Arhiepiscopie şi nu putem să luăm decizia aceasta singuri," a spus un preot, la locul tragediei.

"Fiecare dintre noi a venit aici să se roage. Am şi doi prieteni, unul care a murit, altul care este în spital. Nu am fost trimişi oficial aici, fiecare vine de bună voie. Nu e vorba despre o invitaţie. Noi am hotărât să venim astăzi. Eu am venit de unul singur de sâmbătă, dar s-au ţinut slube în biserici," a spus şi asistentul său.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest