De ce urăsc unele femei să facă sex oral bărbaţilor! Tu ştiai ASTA?

Nu toate femeile fac sex oral bărbaţilor, iar cele care fac nu recunosc acest lucru, fie din ruşine, fie din prea multă mândrie.

Umilința, gustul penisului, îngenuncherea în fața bărbatului, sunt doar trei din motivele pentru care femeile urăsc să facă sex oral partenerilor lor.  Câteva dintre femei consideră că îngenuncheatul în faţa bărbatului lor este o umilinţă, iar atunci partenerul poate adopta un aer de superioritate faţă de femeia lui.
Un alt motiv de refuz al sexului oral este gustul penisului. Femeile mărturisesc deseori că nu le place gustul organului sexual. Însă această problemă se poate rezolva printr-o igienă impecabilă a bărbatului cât și mici trucuri aromate. Tot ce trebuie să facă partenerul este să miroasă frumos, să se parfumeze, iar femeia să  țină în gură o bomboană mentolată, iar problema cu gustul penisului se rezolvă imediat.

Stângăcia, un impediment în dormitor

Multe femei habar nu au ce să facă odată ajunse “acolo jos”. Multe dintre reprezentantele sexului frumos sunt rușinate de stângăcia lor și preferă să renunțe cu totul la ideea de sex oral de frică să nu rănească organul sexual al bărbatului, spre dezamăgirea lui. Însă acestea trebuie să cunoască şi avantajele sexului oral și că este chiar în beneficiul lor să-l practice frecvent. Pe lângă plăcerea sexuală pe care le-o poate provoca, atât lor cât și bărbaților, sexul oral are efect benefic asupra danturii. Sperma întărește, albește și combate cariile, asta datorită mineralelor pe care le conține, precum zincul și calciul.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro