De la agonie la extaz! Soţia bunicului salvator nu a murit in accidentul din Muntenegru, aşa cum s-a crezut

Accident grav Muntenegru

Tragedia din Muntenegru a nenorocit zeci de familii, dar sunt şi oamenii care zâmbesc şi mulţumesc divinităţii după accidentul rutier în care 18 români şi-au pierdut viaţa. Este şi cazul rudelor unei turiste din Argeş care au trecut, în doar câteva ore, de la agonie la extaz.

Iniţial, femeia a fost declarată moartă, dar s-a descoperit că este în viaţă. Confunzia aparţine rudelor, care nu au avut acces la Secţia de Terapie Intensivă, unde ar fi putut să o recunoască pe femeie. Povestea uimitoare a acestei familii nu se opreşte aici. Femeia este soţia lui Nicolae Derviş, bunicul erou care şi-a salvat nepoţelul de la moarte, ţinându-l strâns în braţe în momentul impactului.

Nicolae Diaconu, primarul din Curtea de Argeş, a declarat că, potrivit ultimelor informaţii pe care le are, Maria Derviş, soţia lui Nicolae Derviş este în viaţă.

"Doamna Maria Derviş trăieşte. A fost o confuzie făcută de către familie, care iniţial a identificat un cadavru, confirmând că este aceasta. Cadavrele sunt tumefiate şi unele dintre ele secţionate, fără mâini şi picioare. Identificarea este anevioasă şi chiar imposibilă şi poate conduce şi la astfel de confuzii, iar astăzi o femeie aflată la terapie intensivă s-a trezit din comă şi a spus că o cheama Derviş Maria. S-a ajuns la această neînţelegere, la această confuzie şi pentru că familia nu a avut acces la Terapie Intensivă. Probabil că alta ar fi fost situaţia, dar important este că doamna Derviş trăieşte", a spus primarul pentru Mediafax.

CIteşte şi: Gest cutremurător din "autocarul groazei". Un bunic a plătit cu viaţa salvarea nepotului său. Vezi întreaga povestefacebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro