Decât să mănânci gălbenuş de ou mai bine fumezi! Tu ai idee la ce riscuri majore te expui?
Publicat pe 16.07.2015 la 17:05 Actualizat pe 16.07.2015 la 17:17
Persoanele care cosnumă gălbenuş de ou se expun unui risc ridicat. Cercetătorii spun că gălbenuşul oului provoacă întărirea arterelor, crescând riscul unei maladii cardiovasculare.
Persoanele care cosnumă gălbenuş de ou se expun unui risc ridicat. Cercetătorii spun că gălbenuşul oului provoacă întărirea arterelor, crescând riscul unei maladii cardiovasculare.
Astfel, oamenii de știință cred că aceste depozite conțin colesterol, material lipidic și lipofage, care dezbină structură celulară a arterei și o întăresc. Similar fumătorilor, efectele acestei boli care este favorizată de consumul de gălbenuș de ou sunt crunte.
Citeşte continuarea aici.
L.F.
Foto: Hepta
Citeşte şi: