Decizie controversată! GUVERNUL PLĂTEŞTE PROSTITUATE pentru CETĂŢENI! Accesul se obține la doctorul de familie

Sursă foto: Hepta

Partidul verde din Germania are în plan să ofere partide gratuite de sex cu prostituate pacienților care au nevoie de ele.

Conform Daily Mail, Elisabeth Scharfenberg, purtătoarea de cuvânt a partidului în cauză, a dezvăluit care sunt următoarele planuri ce vor fi puse în aplicare. Potrivit celor declarate, doctorii vor avea dreptul să acorde prescripții gratuite pentru sex oricărui pacient care are nevoie de așa ceva și care nu are altă posibilitate. Guvernul va plăti prostituate pentru oricine care este prea sărac să își permită un astfel de ajutor.

Prostituția este legală în Germania. O nouă ”modă” a început recent în ceea ce privește damele de companie. Acestea le oferă pacienților care suferă orice handicap sau demență o partidă de amor. Incluși în grupul țintă sunt și oamenii care trăiesc în adăposturi. În funcție de locul la care oamenii apelează, serviciile variază de la ”atingeri pline de afecțiune” la legat, fetișuri și o partidă completă de sex.

Prescripția medicală de care un cetățean are nevoie pentru a obține astfel de servicii în mod gratuit trebuie să confirme faptul că ”nu sunt capabili să atingă satisfacția sexuală în alte moduri și nu își permit să plătească prostituate din propriul venit”.

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro