Decizie de ultimă oră în scandalul teribil dintre un artist celebru şi o casă de discuri!

Acuzat de furtul unei piese şi târât prin tribunale de o casă de discuri, un celebru artist a primit o veste incredibilă!
Eduard Marian Ilie, alias Edward Maya, a câştigat procesul deschis pe numele său de casa de discuri cu care acesta a colaborat până în 2012. Judecătorii au decis să respingă "plângerea formulată de petenta SC. NOVA DISTRIBUTION INTERNATIONAL SRL, împotriva ordonanţei nr. ordonanţei nr. 3631/P/2014 din data de 27.01.2015 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti ca neîntemeiată. În temeiul art. 275 alin. 2 C.pr.pen. v obliga petenta la plata sumei de 100 de lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă". Cu alte cuvinte, Edward Maya a fost găsit nevinovat în dosarul în care foştii săi colaboratori îl acuzau de furt intelectual şi, cu această sentinţă în buzunar, îi va putea trage la răspundere pe reprezentanţii casei de discuri, pentru inducerea în eroare a organelor judiciare.
Scandal de sute de mii
Scandalul între clee două părţi ar fi pornit în 2012, an în care Maya - în colaborare cu casa de discuri - a lansat melodia "Love Story". La scurt timp, între cele două părţi au apărut neînţelegeri. Artistul a dat în judecată societatea şi în toamna anului trecut, a obţinut o decizie favorabilă. Judecătorii bucureşteni au obligat casa să-i restituie solistului suma de 419.793 lei. În plus, anul acesta, Maya a cerut - potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro - recunoaşterea drepturilor de autor.
S-a împăcat cu Adrian Sînă
Este pentru a doua oară când Maya trebuie să demonstreze în instanţă paternitatea pieselor sale. În 2013, Eduard Maya a ajuns la o înţelegere şi cu Adrian Sînă, cu privire la piesa "Se Thelo". Curtea de Apel Bucureşti a luat act "de tranzacţia intervenită între reclamantul Ilie Eduard Marian şi pârâtul Sînă Adrian în sensul stingerii litigiului între aceştia". Scandalul dintre cei doi a izbucnit în urmă cu patru ani, când Eduard Maya şi Adrian Sînă şi-au asumat, în paralel, paternitatea melodiei "Se Thelo". Versiunea lui Maya a ajuns să fie cântată de Kristine, în timp ce Sînă le-a pasat piesa fetelor de la Roller Sis. Până atunci, cei doi au lucrat o bună perioadă împreună ca şi compozitori ai hiturilor Akcent "Stay With Me" şi "That's My Name".

Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro