Decizie de ultimă oră luată în privinţa cardurilor de sănătate: "Vreau să extindem varianta şi pentru categoria 0-18 ani"

Ministrul Sănătății Nicolae Bănicioiu a declarat miecuri că ia în calcul extinderea cardului de sănătate pentru copii, această măsură putând fi implementată cel mai probabil în lunile martie-aprilie anul viitor, conform Agerpres.

 Cel mai probabil, măsura intră în vigoare de anul viitor. "Vreau să extindem varianta de card, varianta informatică și pentru categoria 0-18 ani. Ne gândim să facem lucrul acesta de anul viitor, probabil dau orientativ lunile martie-aprilie anul viitor, când ar putea intra în vigoare", a afirmat Bănicioiu, prezent la festivitatea de deschidere a evenimentului "Zilele Institutului Clinic Fundeni".Ministrul a spus că, în prezent, se lucrează la identificarea celei mai ușoare modalități de implementare a acestei măsuri. "Identificăm în momentul de față modalitatea cea mai ușoară de implementare", a afirmat Bănicioiu.

Cardul național de sănătate este unicul instrument de decontare și validare a serviciilor medicale în sistemul public de sănătate pentru asigurații care au intrat în posesia lui.

Sursă foto Captură

Citeşte şi

Se schimbă ora! Află când se dă ceasul înainte

PUBLICITATE

Atenţie, români! Cardul de sănătate devine obligatoriu de la 1 septembrie

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro