Declaraţia care schimbă tot ce se ştia despre tragedia din Muntenegru. Ambasadorul României susţine că asta ar fi cauza accidentului

+2 click pentru
galerie

Mihail Florovici, ambasadorul României la Podgorica, a declarat că pe viaductul de pe care s-a prăbuşit autocarul cu turişti români se aflau copii pe ambele sensuri, iar şoferul a încercat să-i evite. Aceasta ar fi cauza tragediei în care 18 români şi-au pierdut viaţa şi mai mult de 20 de fost răniţi.

"A fost un accident, eu ştiu ce s-a petrecut, poate...soarta. Şoferul a ieşit din tunel, erau copii şi pe stânga şi pe dreapta viaductului, a încercat să ferească copiii, dar a lovit unul dintre ei. E o tragedie, cu adevărat. Nu este posibil ca şoferul să nu fi fost atent. Cunosc bine zona, e muntoasă, pe o parte este prăpastie, pe alta versantul. Era o vreme ploioasă, era mâzgă pe jos", a spus Florovici aseară, la Realitatea TV.

Un număr de 18 români şi-au pierdut viaţa în tragicul accident din Muntenegru. Aceştia se aflau într-un autocar plin cu pasageri români care mergeau în vacanţă. Maşina s-a prăbuşit într-o prăpastie, duminică seara, lovindu-se puternic de parapeţi.

Foto: Intact Images

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro