Declaraţii halucinante ale părinţilor tripletelor pe care le-au abandonat în spital! De ce nu au dat pe la fete

captura Antena 1

Janeta şi Gheorghe Rădulescu, părinţii tripletelor abandonate în maternitate, au dezvăluit motivele halucinante din cauza cărora şi-au lăsat copiii nou-născuţi în spital. Tatăl a spus că vrea neapărat să ia şi ei măcar o fetiţă din cele trei.

Cazul tripletelor abandonate de părinţii romi în spital scandalizează România! Tatăl celor 3 micuţe a spus că soţia lui a fost gonită din spital şi i s-a spus că va fi contactată peste o lună, când acestea vor face greutatea optimă pentru a fi externate.

"Eu sunt tatăl copiilor. Nevastă-mea s-a dus acolo şi ştia de 2, ea nu ştia de 3. Noi am spus să luăm şi noi măcar unul din trei. Nu avem cu ce să-i creştem. Nouă ne-a spus că o să ne sune peste 2 luni, că ne lasă să le facem condiţii. Am auzit azi-dimineaţă că le-au dat la Protecţia Copilului. I-au spus soţiei că nu mai au nevoie de ea, că ea nu alăptează. Pe 29 august s-au născut tripletele. Când ne-au luat buletinul, ne-au spus că ne sună ei. N-am vândut niciun copil. Fata cea mică merge la grădiniţă, iar cea mare este în clasa I la şcoală. Pe una dintre triplete o luăm şi noi. Prima dată când a născut nevastă-mea ne-au spus că ne-o dau pe cea fata cea mare, pe Cristina, cea care s-a născut prima. Mai avem un băiat de 1 an şi 8 luni, pe care l-am dat unei nepoate de la Strehaia", a declarat Gheorghe Rădulescu la "Acces direct", de la Antena 1.

Mama tripletelor a confirmat şi ea spusele bărbatului: "M-au dat afară din spital. Mi-au oprit şi buletinul. Nu am ştiut de 3 copii, ci numai de 2".

Reprezentanţii de la Protecţia Copilului au demarat deja demersurile necesare pentru ca tripletele să fie repartizate unui asistent maternal care să le îngrijească.

"Le-am luat acum o oră. Nici nu am apucat să facem evaluarea. În prezent, se află în Centru de urgenţă. Au o greutate în jur de 2,500 kg, de au putut fi externate. mama este analfabetă, mai are 3 copii acasă. Din ancheta socială, rezultă că nu au condiţii pentru a creşte copiii. Micuţele vor merge la un asistent maternal. În câteva zile, trebuie să găsim un asistent maternal dispus să le ia pe toate 3. Avem pregătiţi vreo 6 asistenţi maternali care le pot lua. Fraţii nu se despart, ei nu pot fi crescuţi decât împreună. Domnul nu a recunoscut copiii. Astăzi, în Direcţie am primit peste 100 de telefoane de la persoane care vor să ia tripletele.",
a declarat Georgeta Aprotosoaie, director adj. DGASPC Mehedinţi.

Se pare că bărbatul nici măcar nu şi-a recunoscut fetiţele.

"Naşterea a fost înregistrată la municipiul Bucureşti, iar în dreptul tatălui este trasă liniuţă. Din câte ştiu eu, doamna a solicitat să plece din maternitate, motivând că mai are acasă alţi 3 copii. Aceasta a plecat şi nu a mai dat niciun semn", a declarat Dorina Apetrei, director Direcţia de Protecţie Socială din Dorbeta Turnu Severin.

Dr. Cristian Jianu, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Mehedinţi a lămurit situaţia privind situaţia tripletelor şi a părinţilor lor: "Această femeie a fugit din spital, pur şi simplu. Fetiţele încă îi aparţin, aşa că poate merge să le vadă. Nu a semnat niciun act prin care renunţă la triplete".

Citeşte şi:

Le-a născut, le-a dat nume şi... le-a părăsit! Povestea mamei care a abandonat trei fetiţe în maternitate

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro