VIDEO / Detalii şocante despre trecutul Casandrei de la "Mireasă pentru fiul meu" ies la iveală. Cu cine s-a iubit înainte să intre în casa MPFM

Momente tulburătoare la "Mireasă pentru fiul meu". Detalii şocante din trecutului unei concurente au ieşit la iveală.


Cassandra a avut o viaţă plină de evenimente agitate înainte de a intra în casa "Mireasă pentru fiul meu". Astăzi, ea şi iubitul său, Robert, au primit o vizită din partea mamei ei, care a mărturisit ce s-a întâmplat în viaţa Cassandrei înainte ca fiica ei să să inscrie la MPFM, pentru a-şi găsi sufletul pereche.

Adusă în emisiune, mama Cassandrei s-a declarat dezamăgită de comportamentul fiicei sale. Aceasta susţine că odrasla ei a fost coruptă să plece de acasă  de un bărbat mai în vârstă. Întrebată despre situaţia prin care a trecut şi despre identitatea bărbatului cu care a fost Cassandra în trecut, mama Cassandrei a făcut dezvăluiri şocante despre acesta.
"Din informaţiile mele, acest om este proxenet 100%", a povestit femeia.

Cassandra, pusă în faţa faptului împlinit, a declarat că şi ea a auzit zvonuri că fostul iubit ar fi proxenet, dar ei nu i-a făcut nimic.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, peAntenaPlay.

Sursă foto: captură video

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Decizie de ultimă oră! Vor să plece de la "Mireasă pentru fiul meu"

Cătălin şi Mădălina de la "Mireasă pentru fiul meu", din nou împreună? Ce declaraţie de dragoste i-a făcut tânărul fostei iubite

Îi prieşte viaţa de afară! Cum s-a schimbat mama lui Lucian, după ieşirea din casa "Mireasă pentru fiul meu"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro