Declaraţii terifiante făcute de copilul din Muntenegru, călcat de "autocarul morţii": "A trecut peste mine şi..."

Vizita la rude s-a încheiat la spital pentru un copil din Muntenegru şi tatăl lui, care au avut ghinionul să apară în calea autocarului plin cu români, care s-a prăbuşit în prăpastie. Cei doi martori ai accidentului îngrozitor în urma căruia şi-au pierdut viaţa 18 români au povestit clipele de coşmar pe care le-au trăit.

"Am crezut că visez. Tata m-a întrebat întâi dacă trăiesc, mi-a zis: "Hai de aici". Tata a strigat, m-a tras, eu am căzut, autobuzul a trecut peste mine, nu mai ţin minte cum. Autobuzul m-a lovit şi apoi a căzut în prăpastie. Mă simt bine, dar mă dor capul, şoldul şi piciorul. Merg mai greu şi nu pot dormi", a declarat Boian Popovic potrivit rtv.net.

Ca urmare a şocului prin care a trecut duminică seara, micuţul a rămas internat la pediatrie. În momentul tragediei, el şi tatăl lui se aflau pe marginea drumului. "Ploua. Ne îndreptam spre staţia de autobuz. Deodată am auzit un zgomot, o izbitură, m-am întors sa văd ce se întâmplă, am văzut un autobuz alb, l-am văzut cum a trecut pe partea stângă, pe contrasens adică, şi cum s-a izbit de parapet, lovea tot ce îi ieşea în cale", a spus şi tatăl copilului.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro