"Denom" a cerut micşorarea pedepsei! Spaima lui Florin Salam e la un pas să iasă din puşcărie

Interlopul care a demostrat un interes deosebit pentru Florin Salam le-a cerut judecătorilor să-i micşoreze pedeapsa.

Denom este "numele de scenă" a temutului Sofian Văduva, membru al clanului Duduianu, judecat - printre altele - pentru infracţiunea de şantaj, exercitată asupra lui Cocoş, unul din violoniştii cu care colaborează Florin Salam. Cererea de micşorare a pedepsei se află deja pe masa judecătorilor bucureşteni şi va fi discutată la începutul lunii aprilie.

"Te rog io mult de tot, Florine, rezolvă-ţi asta"

Că Denom are un interes special pentru Florin Salam reiese din stenogramele existente la dosarul în care este acuzat de şantajarea violonistului Cocoş.

Denom: Salam a venit?
Cocoş: N-a venit, să moară familia mea! Cum vine, îi spun să te sune
Denom: Da tu de ce n-ai venit, mă, azi la mine!
Cocoş: Să s-aleagă praful de mine dacă nu i-am spus! Cum a venit... cum m-am întâlnit cu el mai devreme de nu i-am spus: "Te rog frumos, pune mâna pe telefon şi sună-l pe ţigan, pentru că ţi-a trimis mesaj! Te rog io mult de tot, Florine, rezolvă-ţi asta"

Ulterior, speriat de turnura care o ia discuţia, lăutarul începe să dea din colţ în colţ şi spune că Salam e cauza pentru care nu s-a dus să se întâlnească cu creditorul său.

Cocoş: "Io am înţeles că trebuie să vorbesc cu Florin să vină.... Mi-ai spus să vorbesc cu Florin, am vorbit cu el, mânca-ţi-aş... I-am spus: "Bă, să moară familia mea, am băieţii mari pe care..." i-am spus: "Bă, te rog io frumos, sună-l pe ţiganul ăla şi... neinteligibil"


Razie de amploare printre cămătari

Denom şi alţi membri ai clanului Duduianu şi Caran au fost trecuţi pe linie moartă după ce  Poliţia Română şi Parchetul General au declanşat cea mai amplă acţiune de reţinere a unor persoane care se ocupau, printre altele, cu cămătăria în cazinouri. Mai precis, aceştia îşi făceau veacul prin locurile în care se practicau jocuri de noroc. În momentul în care jucătorii împătimiţi începeau să piardă, ajungeau să se împrumute de la aceştia, fiind de acord să plătească, în schimb, dobânzi uriaşe. Poliţia a operat arestările după ce a pus sub urmărire telefoanele suspecţilor, în câteva dintre convorbiri apărând şi numele celebrului Florin Salam.

Citeşte şi   Atac sinucigaş! Un militar a decedat şi alţi cinci au fost răniţi în Afganistan


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro