Detalii noi despre starea poliţistului atacat cu sabia în timpul unei misiuni. Prietenii şi familia fac un apel urgent pe internet

+3 click pentru
galerie

Poliţist înjunghiat cu sabia © Observator

Noi informaţii despre starea agentului şef adjunct de poliţie care a fost tăiat în cap cu o sabie. 

Dan Ciprian Sfichi a fost operat marţi seara, iar medicii se tem pentru viaţa sa. Poliţistul este internat în spital, iar prietenii şi familia au lansat un apel urgent pe Facebook.

În prag de Sărbători, familia poliţistului îi roagă pe oameni să meargă să doneze sânge pentru ca viaţa lui Ciprian Sfichi să fie salvată.

"Dan Ciprian Sfichi, are foarte mare nevoie de sange!! Acum se afla la Iasi.
Vă rog pe toţi care aveţi bunăvoinţă să mergeţi să donaţi să specificaţi la centru de donare şi transfuzie numele lui, #Dan #Ciprian #Sfichi"!
Program centru Suceava 08-13
Program centru Iaşi- 07-13
Se numeşte donare cu ţintă. Mergeţi la centrele de donare, completaţi un formular şi când sunteţi întrebaţi dacă donaţi pentru cineva? Atunci specificaţi numele poliţistului. Când mergeţi sa donaţi trebuie sa mâncaţi cu aproximativ 1 ora înainte (alimente fără grăsimi, slănină, suntem, etc....), sa nu consumaţi alcool, se poate dona chiar dacă aţi băut cafea şi sa nu fumaţi înainte de donare. Procesul de donare durează în medie intre 20-40 de minute. Sa aveţi buletinul sau cartea de identitate la dumneavoastră. În Bucureşti la Centrul de Transfuzii Sangvine programul este 07:30-13:30, Strada Doctor Constantin Caracaş 2, Bucureşti (zona pasajului Victoria, ieşirea spre Blvd. Nicolae Titulescu)"
, a scris un prieten de-al poliţistului pe Facebook.

Şeful Adjunct de Poliţie, Sfichi Dan Ciprian, a trecut prin momente cumplinte în timpul unei misiuni. Acesta efectua percheziţii în marţi dimineaţă, când dintr-o dată a fost atacat violent. Bărbatul a fost înjunghiat cu o sabie, atât în zona braţului, cât şi în cap.

La scurt timp, autorităţile l-au reţinut pe bărbatul Alexandru Huţuleac pentru aproximativ 24 de ore. Se pare că acesta nu se află la primul incident, fiind arestat în trecut pentru trafic de droguri. Acesta chiar a făcut parte dintr-un grup infracţional.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro