Detalii scandaloase despre poliţistul care a ameninţat mai mulţi elevi, de faţă cu profesorii!

+3 click pentru
galerie

Inspectoratul General al Poliţiei Române a declanşat o anchetă de proporţii, după ce SPYNEWS a dezvăluit, ieri, că un poliţist din Giurgiu a ameninţat mai mulţi copii aflaţi în curtea şcolii.

Lucrătorul de poliţie care a agresat verbal mai mulţi elevi ai unei şcoli din Giurgiu, precum şi conducerea unităţii de învăţământ, are probleme mari. Surse din cadrul IPJ Giurgiu au declarat pentru SPYNEWS că ofiţerul care a intrat ilegal în şcoală şi i-a ameninţat pe profesorii şi pe colegii de clasă ai fiului său este cercetat atât de superiori, cât şi de procurori. "Ofiţerul în cauză se afla în timpul liber, însă, chiar şi aşa, este o faptă reprobabilă. Cazul a fost preluat de un procuror, care va decide dacă se va aplica o sancţiune contravenţională sau se va întocmi un dosar de cercetare penală", au menţionat surse din cadrul IPJ Giurgiu. Reporterii SPYNEWS au descoperit că "omul legii" a mai avut de a face cu Parchetul şi acum câţiva ani, când a fost acuzat de fapte penale de mai multe persoane. După nişte anchete discutabile, procurorii l-au declarat, atunci, nevinovat. De asemenea, conform unor surse judiciare, derapajele grave ale poliţistului scandalagiu ar fi tolerate de superiori întrucât acesta ar fi martor cheie într-un dosar în care sunt unii şefi ai săi sunt judecaţi.

"Garcea" a dat în mintea copiilor

Ieri, elevii unei clase de a VI-a de la Colegiul Naţional „Ion Maiorescu” din Giurgiu au refuzat să intre la cursuri, din cauza unui coleg – fiul poliţistului – care, potrivit copiilor, îi filmează, zilnic, cu o cameră ascunsă. Revoltaţi, toţi ceilalţi colegi ai „spionului” au decis să stea în curtea şcolii, până când conducerea va rezolva problema, spunând că s-au săturat ca „băiatul de miliţian” să îi înregistraze non-stop. Anunţat de odraslă cu privire la „greva” spontană, poliţistul a dat iama în curtea şcolii şi i-a ameninţat pe colegii fiului său că vor avea de a face cu el şi că îi va termina. De acelaşi tratament a avut pate şi conducerea colegiului, aşa că, speriaţi, profesorii şi elevii ameninţaţi de poliţist au sunat la 112, iar un echipaj s-a deplasat la faţa locului, pentru a efectua cercetări. Conform unor părinţi ai elevilor aflaţi în „grevă”, la locul incidentului s-ar fi deplasat însuşi şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, pentru a vedea cu ochii lui de ce este în stare subalternul „007” - care are mai multe dosare pe rol, atât în calitate de reclamant, cât şi ca pârât.

Scandal vechi

În urmă cu jumătate de an, publicaţia ”Jurnal giurgiuvean” relata mărturiile unor profesori de la Colegiul Naţional „Ion Maiorescu”: “Acest elev (fiul de poliţist – n.r.), pur şi simplu, terorizează o şcoală întreagă. Cazul elevului mi-a fost adus la cunoştinţă de către colectivul de profesori care predă la clasa respectivă. Ei mi-au spus  că activitatea lor la clasă este compromisă de atitudinea provocatoare a elevului. Acţiunea acestuia de a filma şi înregistra le creează un climat tensionat de lucru. Orice gest sau atitudine poate fi scoasă din context şi folosită ulterior, în mod tendenţios pentru a le aduce acuzaţii acestora. După părerea profesorilor situaţia este intolerabilă, fără precedent în această instituţie de învăţământ şi se impune soluţionarea cât mai rapidă pentru a-i diminua efectele. Părinţii celorlalţi elevi ai clasei au făcut şi ei nenumărate sesizări prin care denunţă comportamentul agresiv, sfidător al elevului în cauză, elev care vine la şcoală cu aparatură audio-video pentru a-i înregistra şi filma pe profesori”. În semn de protest faţă de comportamentul elevului „007” şi exasperaţi totodată că nu găsesc nicio soluţie pentru rezolvarea acestei situaţii, părinţii au ajuns până acolo încât au refuzat să-şi mai trimită copiii, pentru o zi, la şcoală - relata, în luna mai a acestui an, publicaţia amintită. A fost momentul în care conducerea Colegiului s-a implicat în acest caz  readucând copiii  la şcoală, dar nu înainte de a le promite părinţilor acestora că nu vor mai avea de suferit şi că pe viitor vor fi protejaţi. Se pare, însă, că au fost doar vorbe în vânt...

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro