Detaliul care a prevestit divorţul dintre Elena Udrea şi Dorin Cocoş. Ce spunea controversata blondă din politică despre partenerul ei în urmă cu câteva zile

Vestea divorţului Elenei Udrea (39 ani) de Dorin Cocoş (52 ani) nu a surprins pe nimeni. Cei doi aveau probleme în căsnicie de ceva timp, iar cea mai controversată blondă din politica românească a dat de înţeles, recent, că mariajul ei este "pe butuci".

"Mă gândesc să fiu mamă. Presupun că este mare fericire să ai copii. Dacă ține doar de dorit, sigur, îmi doresc. Dar este suficient? Nu-mi vine să cred că au trecut zece ani de căsnicie. Trec greu 10 ani de căsnicie. Mai avem puțin și împlinim zece ani, sper că ne prindă împreună. Pe 26 decembrie, 2003, de ziua mea ne-am căsătorit", a spus Elena Udrea, la Pro TV, luna trecută.

Elena Udrea şi Dorin Cocoş au anunţat ieri, printr-un comunicat de presă, că s-au despărţit. Iată anunţul celor doi:

"După  10 ani, căsătoria noastră a luat sfârşit astăzi, 10.06.2013, în mod amiabil şi în faţa notarului.Decizia de a ne despărţi vine după o analiză îndelungată şi profundă a relaţiei noastre şi a opţiunilor de viitor a fiecăruia dintre noi.

Faptul că avem cariere atât de diferite şi, în cazul nostru, chiar incompatibile, unul politică, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut împreună necesar relaţiei şi a supus căsătoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil. De astăzi, mergem pe drumuri separate, dar păstrăm prietenia şi parteneriatul solid construite în ultimii 15 ani, rămânând în cele mai bune relaţii.

Mulţumim familiilor şi prietenilor care ne-au fost şi ne sunt alături şi rugăm pe toţi cei care ar putea fi interesaţi de acest subiect să dea dovadă de înţelegere faţă de noi şi să ne respecte intimitatea.Precizăm că aceasta este singura declaraţie pe care o vom face.Vă  mulţumim!"

Foto: EVZ


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro