Dezastru! Angelica Constantin a ratat şi ultima şansă de o câştiga pe Măriuca!

Femeia pare din ce în ce mai departe de momentul în care ar putea primi custodia fiicei ei.

Pentru Angelica Constantin este doar o chestiune de timp până când ea şi concubinul ei, Costel, vor fi aruncaţi în stradă. "În decembrie trebuie să părăsim casa. Vedem ce o să facem după", ne-a mărturisit, necăjită, Angelica. Ultima lovitură dintr-un şir destul de lung de necazuri care s-au abătut asupra femeii.

Judecătoria Sectorului 2 a decis deja rezilierea contractului de închiriere la cererea proprietarului apartamentului în care s-au mutat în decembrie anul trecut, aşa că evacuarea celor doi este mai mult ca sigură. În paralel, Tribunalul Bucureşti a încredinţat-o pe Măriuca - Maria Alexandra Constantin(fiica naturală a Angelicăi)  - unui centru de plasament. Deciziile nu sunt definitive, dar - cuplate cu faptul că cei doi vor rămâne, vrând-nevrând, pe străzi - anulează orice şanse ca Angelica să primească, în aceste condiţii, custodia Măriucăi.
"Eu merg până în pânzele albe. Nu pot să renunţ la copilul meu. Ştiu că sunt unii care vor să mă scoată nebună. M-au trimis şi la INML. M-au testat opt psihiatri şi s-a demonstrat că nu sunt. Nu mai mult ca alţii", a continuat mama Măriucăi, fetiţa crescută pentru câţiva ani de una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de la noi.

Citeşte şi

Cea mai batrână mamă din România ajunge în faţa judecătorilor! Cine îi face zile fripte Adrianei Iliescu

Gest incredibil făcut de Adi Minune pentru interlopul care l-a ameninţat cu moartea!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro