Dezmăţ cu femei dezbrăcate în armata israeliană! Imaginile astea au înfuriat milioane de oameni / Galerie foto

+4 click pentru
galerie

Sătule de antrenamentele istovitoare, probabil, mai multe tinere din armata israeliană au pus de o şedinţă foto sexy chiar în baza militară. Fetele au renunţat la haine, dar nu şi la arme, şi s-au lăsat pozate în ipostaze provocatoare. Rezultatul? Un pictorial indecent care a ajuns pe ... Facebook.

Evident, imaginile aproape porno au ajuns şi în faţa superiorilor care au lat foc. Reprezentanții armatei israeliene au afirmat, aseară, că fotografiile sunt nepotrivite pentru nişte soldaţi israelieni, precizând că "pentru comportamentul nepotrivit au fost luate măsuri disciplinare considerate adecvate", fără a da detalii despre natura acestora sau numele femeilor implicate.

În Israel armata este obligatorie și pentru femei, iar fetele surprinse în ipostaze indecente fuseseră recrutate recent.  Acesta nu este singurul incident de acest gen, în care sunt implicați soldați israelieni. Anul trecut, alte cinci tinere au pozat aproape goale, în barăci militare, purtând doar caschete și veste antiglonț.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro