DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE în cazul tragediei de pe Dunăre. Ce s-a întâmplat în maşină, imediat după impact

+4 click pentru
galerie

Mașina care a plonjat în Dunăre este supusă expertizei tehnice © Radio Reșița

După ce o mașină cu cinci persoane a plonjat în Dunăre, în Caraș-Severin, iar conducătorul auto s-a salvat, cadavrele celorlalte persoane sunt de negăsit. 

Maiorul George Cozariuc de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Semenic a condus operațiunea de căutare a acestora, însă fără niciun rezultat, conform radioresita.ro

Portierele mașinii erau blocate, parbrizul și luneta neatinse, iar geamurile laterale sparte. În acest moment, mașina care a plonjat în Dunăre este supusă expertizei tehnice și a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. 

Fiica cea mare a părinților implicați în tragedia de pe Dunăre este îndurerată și nu-și găsește cuvintele.

”Sunt sigură că nu îi mai găsesc în viaţă, dar îi mulţumesc lui Dumnezeu că îmi dă putere. Fratele meu e la pământ, nici nu a mai putut să vină astăzi. Surioara mea nu ştie nimic. Soţul meu nu lucrează, eu nu lucrez, am trei copilaşi... Nu am nicio putere, nu ştiu ce să fac. Nu mai am cuvinte. Care vrea să ne ajute şi crede că poate, Domnul să-i binecuvânteze... Sunt patru suflete pierdute, printre care surioara mea de trei anişori", a spus fiica cea mare a părinților.

Pe data de 7 octombrie 2017, a avut loc o tragedie cumplită. O mașină în care se aflau cinci persoane a plonjat în Dunăre, în Caraş-Severin. În mașină se aflau doi părinți și doi copii. Conducătorul auto care a reuşit să se salveze va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro