Diagnostic tragic la doar 11 săptămâni de la naştere. Suferă de o formă rară de cancer

Povestea lui Daisy Stovell, o fetiţă în vârstă de doar 11 zile a ajuns în primele pagini ale ziarelor de pretutindeni după ce a fost diagnosticată cu o boală crâncenă.

Micuţa Daisy este cel mai tânăr pacient care suferă de o formă rară de cancer. La doar 11 zile, doctorii i-au pus un diagnostic tulburător: retinoblastomul sau cancer la ochi şi a fost sedată de 30 de ori, scrie Metro.co.uk.

Retinoblastomul  reprezintă o tumoră malignă care se dezvoltă la nivelul retinei, tumoră care apare în copilărie, uzual până la vârsta de 5 .Sunt doar 40 - 50 de astfel de cazuri în Marea Britanie, însă pentru majoritatea este prea târziu, boala fiind descoperită într-un stadiu avansat. Vezi aici imaginile cu ea.

Daisy a fost supusă unei intervenţii cu laser şi chimioterapie, iar tumoarea a fost îndepărtată în proporţie de peste 50%. Micuţa este nevoită să mai îndure multe luni de chin şi suferinţă până când o să fie în afara oricărui pericol.

Retinoblastomul reprezintă o tumoră malignă care se dezvoltă la nivelul retinei, tumoră care apare în copilărie, uzual până la vârsta de 5 .

Sursă foto Poza simbol

Citeşte şi

Nu poate vedea lumina zilei, dar joacă şah ca un maestru! Povestea cutremurătoare a unui elev este o adevărată lecţie de viaţă

VIDEO / Juraţii "X Factor" au fost impresionaţi când i-au ascultat povestea, dar AU AMUŢIT când a început să cânte

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro