Dieta cu sfeclă roşie te ajută să îţi subţiezi talia şi te fereşte de o mulţime de boli!
Publicat pe 14.07.2016 la 09:00 Actualizat pe 14.07.2016 la 09:23
Dacă vrei să slăbeşti rapid trebuie să încerci această dietă cu sfeclă roşie. Pe lângă faptul că te ajută să scapi de kilogramele în plus, sfecla roşie ajută la tratarea bolilor precum diabet, leucemie, hepatită, cancer de colon, gastrită, hipertensiune, anemie, ateroscreloză, constipaţie.
Dacă vrei să slăbeşti rapid trebuie să încerci această dietă cu sfeclă roşie. Pe lângă faptul că te ajută să scapi de kilogramele în plus, sfecla roşie ajută la tratarea bolilor precum diabet, leucemie, hepatită, cancer de colon, gastrită, hipertensiune, anemie, ateroscreloză, constipaţie.
Ai nevoie de 500-600 grame sfeclă coaptă sau fiartă în apă cu sare, până se înmoaie, tăiată cubuleţe sau felii groase. Peste ea adăugi 3-4 linguri de miez de nucă mărunţit. Aşezonezi salata cu un "dressing" din puţin oţet de mere şi jumătate de linguriţă de ulei de masline. Adaugă pătrunjel proaspăt tocat şi putin hrean dat pe răzătoare. Salata se păstreaza la frigider şi se împarte în 3 porţii, care se mănâncă pe parcursul unei zile. Este important să bei apă plată, cel puţin 2 litri pe zi.
Iată ce trebuie să mănânci într-o zi de dietă cu sfeclă roşie:
- Micul dejun: o porţie de salată de sfeclă;
- Prânz: o porţie de salată de sfeclă şi 100 grame de carne la grătar (piept de pui sau carne de vită);
- Seara: o porţie de salată de sfeclă.
În numai 3 zile de dietă, vei scăpa de 2 kilograme. După aceste trei zile, puteţi continua să slăbiţi, înlocuind o masă pe zi cu salata de sfeclă. Poţi repeta cura după două săptămâni, conform secretele.com.
R.P.