Dieta suedeză te face să arăţi ca trasă prin inel. Meniul complet pentru o săptămână de regim
Publicat pe 11.03.2016 la 12:10 Actualizat pe 11.03.2016 la 12:31
Ai încercat toate dietele de slăbitm, dar niciuna nu a avut efectul scontat? Îţi propunem să nu mai arunci banii pe fereastră pe regimuri alimentare greoaie şi care nu dau rezultatul.
Ai încercat toate dietele de slăbitm, dar niciuna nu a avut efectul scontat? Îţi propunem să nu mai arunci banii pe fereastră pe regimuri alimentare greoaie şi care nu dau rezultatul.
Dieta suedeză este una dintre cele mai apreciate modalităţi de slăbit, iar femeile care au încercat-o s-au dovedit cu adevărat încântate. Mai jos găseşti un meniu complet pentru o săptămână, iar dacă o să îl respecţi în totalitate, trupul tău va arăta ca tras prin inel.
În ce constă dieta suedeză:
Luni
Mic dejun: 1 pahar de lapte cu continut redus de grasime si terci din faina de hrisca.
Pranz: 100 g branza de vaca, salata de rosii, ceapa si piper verde si un pahar de lapte cald.
Cina: 3 cartofi copti, 200 g de sfecla de zahar la care se adauga smantana cu continut redus de grasime, 1 felie de paine neagra.
Marti
Mic dejun: 1 pahar de lapte si terci din faina de hrisca.
Pranz: 250 g de peste fiert, 2 cartofi fierti, salata verde cu o lingurita de ulei vegetal.
Cina: 200 g de salata din varza alba si ceapa, la care adaugi o lingurita de ulei vegetal, 1 ou fiert, 1 pahar de lapte.
Miercuri
Mic dejun: 1 pahar de lapte, 60 g branza de vaci, 1 felie de paine neagra.
Pranz: 250 g pui la cuptor fara piele, 100 g de salata de legume la alegere, 1 pahar de suc natural de mere, scrie lyla.ro.
Cina: 150 g de piure de cartofi, 80 g de branza de vaci, 1 felie de paine neagra, un pahar cu lapte.
Joi
Mic dejun: 1 pahar cu suc natural de mere, 2 felii de paine prajita.
Pranz: 100 g de terci din faina de hrisca, la care adaugi o bucata mica de carne fiarta, 150-200 g de mere sau portocale.
Cina: 100 g orez brun, 150 g de salata de rosii, ceapa si o lingurita de ulei vegetal, 1 pahar de lapte.
Vineri
Mic dejun: 1 pahar de iaurt cu continut redus de grasime, 1 portocala.
Pranz: o bucatica de pui fara piele, 100 g de cartofi fierti, o ceasca de ceai fara zahar.
Cina: 150 g capsuni sau portocale, 200 g din orice fruct la alegere(mere, pere, kiwi, prune etc), 1 pahar de suc natural de mere.
Sambata
Mic dejun: 1 pahar de lapte, 200 g de terci din faina de hrisca.
Pranz: 150 g de cartofi fierti, 150 g de carne fiarta, 1 mar, 1 portocala.
Cina: 100 g de orez brun, 200 g de salata din varza alba, castraveti, piper verde, ceapa si o lingurita de ulei vegetal.
Duminica
Mic dejun: 1 pahar de lapte, 150 g de orez brun fiert.
Pranz: 200 g de peste fiert sau prajit, 100 g de cartofi fierti, 1 mar, 1 portocala, 1 ceasca de suc natural de portocale.
Cina: salata din legume la alegere, 1 felie de paine neagra, 1 mar, 1 pahar de suc natural de mere.
Sursă foto spynews
Citeşte şi
E.V