Discuţii HALUCINANTE între un rapper celebru şi o studentă focoasă! Şi-a arătat adevărata faţă, iar flirtul s-a transformat într-un adevărat SCANDAL!

Versurile lui sunt fredonate de mii de fani, iar celebritatea a venit odată cu numeroasele colaborări cu nume celebre din showbiz, piesele devenind în scurt timp hituri. Aparent discret şi reţinut, unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi din România şi-a arătat adevărata faţă de băiat de cartier, iar SPYNEWS.ro are dovada.

Cu toţii ştim că atitudinea interpreţilor de muzică rap este întotdeauna una plină de duritate şi mândrie. Dan Popescu, cunoscut drept Bibanu mixXL, a făcut exces de zel pe internet, iar flirtul cu o studentă misterioasă s-a transformat rapid într-un schimb de replici acide.

Tânăra, o fană înfocată a celebrului rapper, a făcut greşeala de a-şi exprima simpatia pe contul oficial al lui Bibanu, neaştepându-se deloc la ceea ce urma să se întâmple. Iniţial, conversaţia se îndrepta spre o direcţie bună, cei doi păreau că se înţeleg de minune, iar artistul era impresionat de frumuseţea studentei focoase. "Eşti cu toată frumuseţea pe tine. Cum să mă admiri din umbră? Eu vreau admiratori ca tine în prima linie", i-a spus Bibanu, încântat de noua lui amică. Răspunsul tinerei nu a întârziat să apară, aceasta spunându-i că nu obişnuieşte să le dea mesaje artiştilor preferaţi, însă pentru el a făcut o excepţie. "Care mai e pe listă? Adică nu sunt singurul? Nici nu te-am cunoscut şi mă faci deja gelos?", a întrebat-o rapper-ul, mai în glumă, mai în serios.

Direct şi conştient de statutul lui de artist celebru, Bibanu a forţat nota, poate-poate focoasa brunetă se arată dispusă pentru o cunoaştere mai... amănunţită. "Dă-mi numărul tău de telefon. Urăsc telefoanele fără tastatură", i-a spus artistul, sperând probabil la o întâlnire amoroasă. Uşor timidă, studenta l-a refuzat, lucru care l-a scos din sărite, pur şi simplu, pe Bibanu. 


"Păi ai anulat tot ce ai scris mai sus. Te pup şi scuze de deranj. Mă admiri şi totuşi mă confunzi cu băieţii pe care i-ai ţinut de mână. Nu ţi-am cerut adresa... Îţi cerusem numărul. Dar sigur îl are cine trebuie. Mă confunzi cu **** ăia cu care evident ai fost. Eu am admiratoare. Şi cele care sar cu numărul de telefon mă cunosc. Nu mă admiri. Te admiri prea mult pe tine. Chiar suferi un pic", i-a răspuns artistul, enervat la culme.

În scurt timp conversaţia celor doi care la început părea plină de potenţial s-a transformat într-un adevărat circ. Iritat de "tupeul fantastic" al studentei care l-a refuzat fără prea multe explicaţii, Bibanu a răbufnit: "Te-am şters! Pentru Brăila (n.r - oraşul natal al fetei) ai prea multe băşini de aur. Sincer, prefer să nu am admiratori aşa. Ci oameni ca mine. Aşa că ţine-ţi admiraţia şi fă ce vrei cu ea. Aş avea câteva idei, dar sunt prea educat".

Uitând parcă de educaţia menţionată mai sus, Bibanu nu s-a oprit aici şi a trecut la artileria grea. "Nu te opreşti din jigniri? Hai că e din ce în ce mai bine", i-a scris studenta, probabil şocată de atitudinea bărbatului. "Nu mai scrie, că te blochez. Sau scrie...", a fost răspunsul acestuia, uşor indecis.

"Brăila, oraşul ăla de ţigani"

"Sunt penibil? Sunt din Brăila? Eu stau lângă prima şcoală românească şi am şcoala cât toată familia ta, cretino! Hai, marş! În scris vă vedeţi extratereştri, asta până daţi ochii cu realitatea. Jignesc pentru că e singura metodă pe care proştii o înţeleg. Ţi-am explicat frumos, în opt pagini, dar eşti prea proastă! Penibil? Penibil e ADN-ul tău! Şi oraşul ăla de ţigani! Tu eşti proastă rău. Mori! Nu o să ştie nimeni!", a fost amalgamul de mesaje presărate cu injurii şi frustrare pe care "educatul" Dan Popescu i le-a adresat fanei.
Şi, totul, dintr-un singur motiv: acela că aceasta a refuzat să îi dea numărul ei de telefon...

A.G

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro