"Dive de Dorobanţi", terorizate de "şmecherul" care a încercat să ucidă un poliţist!

"Şmecherul" de 22 de ani arestat după ce a târât 20 de metri un poliţist agăţat de bolidul său, după ce a trecut pe roşu într-o intersecţie din Bucureşti, este cunoscut drept un indivit extrem de dubios.
În urmă cu doar câteva luni, Roni Herşcovici a reuşit să bage frica în mai multe "dive de Dorobanţi", după ce le-a urmărit pe acestea, precum obsedaţii din filmele thriller. Conform unor persoane din anturajul "şmecherului cu bolid", Herşcovici a pândit câteva tinere sexy, le agasa cu mesaje şi le monitoriza aproape fiecare mişcare. Motivul: încerca să le convingă pe acestea să iasă cu el "la o cafea", însă, prin comportamentul bizar, nu a făcut decât să le sperie. Prins în fapt, Herşcovici a explicat că, de fapt, el nu urmărea pe nimeni, ci, pur şi simplu, se afla întâmplător în preajma "ţintelor" sale.

Conform aceloraşi surse, "şmecherul" de 22 de ani a încercat, în urmă cu un an, să omoare un coleg de facultate, dând cu maşina peste acesta. Roni Herşcovici explicat, la momentul respectiv, că individul merita să primească lecţia dureroasă, iar prietenii au fost alături de el când, după incident, ar fi fost internat la balamuc - după cum au explicat chiar amicii. Culmea, deşi ar fi trecut pe la Psihiatrie, Herşcovici a continuat să conducă maşina pe drumurile publice, reprezentând un adevărat pericol pentru ceilalţi oameni.

Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 03.00, un echipaj al Brigăzii Rutiere l-a observat pe Herşcovici în trafic, intrând într-o intersecţie la culoarea roşie a semaforului, iar lucrurile aveau să ia o turnură neaşteptată. "Ulterior, a oprit şi, în momentul în care agentul de poliţie rutieră i-a solicitat documentele, a devenit agresiv verbal şi a demarat, având poliţistul agăţat de oglinda retrovizoare şi de centura de siguranţă. Colegul aflat la volanul autospecialei a plecat în urmărirea acestuia, iar poliţistul care solicitase documentele a reuşit, după aproximativ 20 de metri, să sară de pe maşină. În acest răstimp, a fost solicitat şi sprijin din partea altor echipaje de poliţie aflate în zonă, care au reuşit să blocheze autoturismul. Conducătorul auto a refuzat să coboare, ba mai mult s-a blocat în maşină", a precizat Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti. Potrivit Mediafax, la faţa locului au venit câteva persoane din familia şoferului, care au deschis portbagajul maşinii cu o cheie de rezervă. În acel moment, poliţiştii au încercat să îl scoată din maşină folosind un spray iritant-lacrimogen, dar "şmecherul" a demarat din nou, lovindu două autospeciale care îi blocau ieşirea. "Pentru imobilizarea lui, după ce a lovit autospecialele, s-a utilizat şi armamentul din dotare, fiind trase trei focuri de armă, nicio persoană fiind rănită. Conducătorul auto, în vârstă de 22 de ani, a fost ulterior imobilizat şi condus la sediul Brigăzii Rutiere, pentru audieri", a mai precizat Poliţia Capitalei. Individul a fost reţinut, apoi arestat preventiv, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor, ultraj şi distrugere.

Pui de traficant
"Şmecherul" care a trecut pe la Bălăceanca şi a cotinuat să şofeze este fiul unui traficant de droguri, Carol Herşcovici, care a fost prins la sfârşitul lunii aprilie 2001, pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei, având asupra lui 1.008 comprimate de Ecstasy. În urma descinderii făcute atunci de poliţişti la o locuinţă a acestuia, din municipiul Braşov, au mai fost descoperite 19,9 kilograme de Ecstasy, cantitatea totală de droguri fiind compusă din 66.000 de tablete. Carol Heşcovici urma să plaseze drogurile la New York, declarau, atunci, surse din Poliţie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro