Doliu în lumea artistică! Una dintre cele mai cunoscute scriitoare de la noi a încetat din viaţă la 59 de ani

Sursa foto: Zf.ro

Una dintre cele mai cunoscute şi respectate scriitoare din ţara noastră s-a stins din viaţă la vârsta de 59 de ani.  Elisabeta Lăsconi a fost autoare de eseuri, cronici şi articole de critică literară, profesoară şi autoare de manuale de limba şi literatura română pentru colegiu.

Denisa Comănescu, directorul general al editurii Humanitas Fiction, a dat trista veste celor care au apreciat-o printr-o postare pe o reţea de socializare.

"A trecut în nefiinţă prietena mea Elisabeta. Cunoscută sub semnătura Elisabeta Lăsconi ca autoare de eseuri, cronici şi articole de critică literară, sub numele de Elisabeta Roşca ca emerită profesoară de literatura română la Colegiul Goethe din Bucureşti şi drept Elisabeta Lăsconi Roşca pe copertele unor manuale de limba şi literatura română pentru colegiu", a scris aceasta.

Trupul va fi depus luni, 29 februarie, după ora 13.00, la Biserica Precupetii Noi din strada Ernest Broşteanu, unde se vor citi Stâlpii seara, la ora 19. Slujba de înmormântare va avea loc marţi, la ora 12.00, la Biserica Precupetii Noi, iar înmormântarea va fi marţi, la ora 13.30, în incinta cimitirului Bisericii Evanghelice Luterane, Şoseaua Giurgiului, nr. 4, sector 4, conform RTV.NET

T.S

Citeşte şi: 
VIDEO / Un elev olimpic a murit, după ce a fost călcat de două trenuri. Nu a auzit nimic, pentru că asculta muzică

VIDEO / Poveste cutremurătoare! A fost bătută cu bestialitate 22 de ore! Iubitul agresor este acum liberfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro