DOLIU în lumea filmului! Regizorul George Romero a murit în somn

+2 click pentru
galerie

George Romero © Foto: Hepta

George A Romero a murit la vârsta de 77 de ani. Acesta era cunoscut la nivel internaţional datorită filmelor pe care le-a creat. 

Romero a murit în timpul somnului duminică, după „o luptă scurtă, dar agresivă” cu cancerul la plămâni, a declarat managerul acestuia pentru Variety.

El a fost co-scenarist şi a regizat filmul ce a stat la baza seriei de lungmetraje cu zombi „Night of the Living Dead”, în 1968. 

Se pare că regizorul a murit înconjurat de soţia şi de fiica sa, ascultând melodia filmului The Quiet Man, "unul din filmele preferate ale sale."

La data lansării, ”Night of the Living Dead, a fost criticat pentru scenele sângeroase, dar a devenit un film cult şi a pus bazele filmelor horror şi cu zombi care au urmat.

La aflarea veştii decesului său, romancierul Stephen King şi-a exprimat regretul şi tristeţea pe reţelele de socializare.

"Sunt trist să aud că prietenul şi colegul meu George Romero a murit. George, nu va mai fi altul ca tine!" a scris Stephen King pe Facebook.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro