Doliu în lumea medicinei! A murit Maria Paraschiv

Doliu în lumea medicinei! A murit Maria Paraschiv

Unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi medici din România a încetat din viaţă la vârsta de 83 de ani.

Anunţul trist a fost făcut chiar de către colegii medicului Maria Paraschiv.

Doctorul Maria Paraschiv a profesat aproape 20 de ani la Spitalul Judeţean Vaslui, unde a fost foarte iubită şi apreciată, atât de către colegi, cât şi de pacienţi.

Maria Paraschiv a profesat în cadrul Policlinicii, ca medic primar, în perioada 1983-2002, iar în perioada 2002-2004 a fost coordonator al secţiei "Psihiatrie Cronici" din comuna Băceşti.

Colegii reputatului medic sunt profund îndureraţi

Vestea tristă a fost dată de colegii medicului Maria Paraschiv, pe Facebook. Cadrul medical va fi înmormântată la Cimitirul “Sf. Apostoli Petru şi Pavel” din Iași.

„Am aflat cu profundã mâhnire despre trecerea la cele veşnice a celei care a fost doamna dr. Maria Parashiv, medic primar, specialitatea “Medicinã internã”. Cariera medicalã a doamnei dr. Maria Paraschiv a fost strâns legatã de Spitalul Judeţean de Urgenţã Vaslui. Între anii 1983-2002 şi-a desfãşurat activitatea în cadrul Policlinicii. În perioada 2002-2004 a coordonat secţia exterioarã “Psihiatrie Cronici” din comuna Bãceşti. Dna. dr. Maria Paraschiv s-a distins prin competenţã, bunãtate, generozitate, disponibilitate. Pentru pacienţi a fost un doctor priceput şi plin de omenie. Pentru colegi a fost un om disponibil şi generos, împãrtãşindu-le din experienţa profesionalã şi umanã. Pentru colaboratori a fost un conducãtor corect şi echilibrat, înţelegându-le şi încercând sã rezolve, în mãsura posibilitãţilor, problemele care-i erau aduse la cunoştinţã. Dna. dr. Maria Parashiv va rãmâne veşnic în amintirea noastrã. În acest clipe de imensã suferinţã, suntem alãturi de familia îndureratã şi îndoliatã, asigurând-o de totalul nostru sprijin şi întreaga noastrã compasiune. Dumnezeu sã o odihneascã în pace!” a fost mesajul trist transmis de conducerea spitalului, în memoria reputatului medic Maria Parashiv.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro