Doliu în lumea muzicală! A murit una dintre marile legende ale muzicii rock

+2 click pentru
galerie

Lumea muzicală e în doliu! Unul dintre membrii fondatori ai renumitului grup de rock The Doors  a murit luni în Germania, din cauza cancerului.

Clăparul trupei The Doors, Ray Manzarek, unul dintre membrii fondatori ai renumitului grup de rock condus de Jim Morrison,a încetat din viaţă la 74 de ani. Potrivit unui comunicat publicat pe pagina de Facebook a grupului,  Ray Manzarek a murit înconjurat de soţia şi familia sa într-o clinică din Rosenheim, "după o lungă luptă împotriva cancerului tractului biliar".

"Ray a fost foarte important pentru mine şi îmi va lipsi mereu", a spus chitaristul grupului, Robby Krieger, precizând că este "profund întristat să afle de dispariţia" prietenului său.

Format la Los Angeles la mijlocul anilor 1960, grupu The Doors a cunoscut repede succesul internaţional.  Daca motto-ul "sex, droguri si rock'n'roll" a insemnat sfarsitul pentru Jim Morrison, Manzarek a continuat sa faca muzica si dupa moartea acestuia, facand parte din alte trupe si avand numeroase colaborari.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro