Dorian Popa, mărturie şocantă despre tatăl lui! Nu îl iartă nici mort pentru ceea ce i-a făcut la 14 ani

Dorian Popa, unul dintre cei mai în vogă artişti de la noi, a ascuns ani la rând un secret teribil, despre care abia acum a avut puterea să vorbească.
Invitat la emisiunea "Star Chef", difuzată astăzi pe Antena Stars, începând cu ora 12.00, Dorian Popa a vorbit despre iubita lui şi planurile pe care le are cu aceasta, dar şi despre cel mai mare defect al său. De asemenea, Dorian Popa a acceptat să discute, pentru prima dată, despre tatăl lui şi despre motivul pentru care nu poate să îl ierte nici acum, când acesta a trecut în lumea celor drepţi. "Am avut o situaţie financiară decentă, până pe la 14, 15 ani, după care a fost mai ciudat, când ai mei s-au despărţit şi am rămas doar cu mama. Şi, atunci, evident, veniturile au scăzut. Dar nu mi s-a părut aşa grav, mi s-a părut o motivaţie perfectă pentru a munci eu mai mult", a explicat Dorian Popa.
Întrebat dacă tatăl lui nu i-a mai ajutat după ce şi-a părăsit familia, artistul a mărturisit: "Nu, dar nu aş vrea să vorbim despre asta, că este un subiect mult prea... din trecut... pentru mine şi am învăţat să nu răscoleşti trecutul, pentru că... miroase! Da, (a fost un subiect dureros - n.r.) şi încă este. Am trecut peste momentul respectiv în clipa în care el nu a mai existat. Tata nu mai trăieşte. S-a rezolvat ecuaţia".

Vedeţi întregul interviu astăzi, pe Antena Stars, începând cu ora 12.00, la emisiunea "Star Chef"!

Citeste si:

Mesajul cutremurător al DJ-ului dispărut, la puţin timp după ce s-a întors acasă! Ce le-a transmis, din nou, prietenilor lui!

Au fost prinși tâlharii care au spart casa eroului de la Colectiv! Cine sunt infractorii!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro