Dosar penal pentru accidentul aviatic de la Cluj! O comisie va investiga incidentul

Un avion care efectua o cursă charter de la Bucureşti şi transporta 116 pasageri la bord a ieşit astăzi de pe pista Aeroportului Internaţional "Avram Iancu" din Cluj în timpul manevrelor de aterizare.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj au deschis un dosar în care se cercetează împrejurările în care avion aa ieşit de pe pista Aeroportului Cluj-Napoca. La locul evenimentului s-a deplasat un procuror de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj, precum şi poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj în vederea efectuării cercetării la faţa locului şi dispunerii măsurilor procedurale necesare. Potrivit reprezentanților aeroportului, nu există victime și nimeni nu a fost rănit.
"Aeronava nu a fost avariată, iar pasagerii au fost debarcaţi în bune condiţii. O comisie specială de la Autoritatea Aeronautică şi de la aeroport va investiga cauzele incidentului", a spus David Ciceo,  directorul Aeroportului Internațional "Avram Iancu".  Avionul efectua o cursă charter de la Bucureşti către Barcelona, cu escală la Cluj, şi avea la bord 116 persoane.

Foto: transilvaniareporter.ro

Citeşte şi

Andreea Marin, pe "lista ruşinii"! Vedeta TV nu credea că va ajunge vreodată într-o asemenea situaţie

Tren blocat pe ruta Ploieşti - Bucureşti! Zeci de pasageri evacuaţi din cauza frigului


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro