Dosarul Magdalenei Șerban, „criminala de la metrou”, a ajuns la final. Anchetatorii au decis ce se va întâmpla

+2 click pentru
galerie

Magdalena Șerban, criminala de la metrou. © spynews.ro

Dosarul Magdalenei Șerban, femeia care a împins o tânără de 25 de ani în fața metroului, în București, a ajuns la final, precizează surse judiciare.

Magdalena Șerban va fi trimisă în judecată pentru faptă de tentativă de omor și faptă de omor, aceeași încadrare juridică primită la momentul declanșăriii cercetărilor.

Dosarul ar fi putut fi finalizat mult mai devreme, însă ancheta a fost întârziată de complicațiile apărute în cadrul stabilirii situației de discernământ. De-a lungul investigației, Magdalena Șerban nu a dat dovadă, în niciun moment, de remușcări în ceea ce privește crima.

După o lună și jumătate, cât a durat expertiza psihiatrică, s-a stabilit faptul că Magdalena Șerban avea discernământ atunci când a împins-o pe Alina Ciucu pe șinele metroului.

Vă reamintim că Magdalena Șerban este acuzată de omor, după ce a împins-o pe Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani, în fața metroului, în decembrie 2017.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro