Dovada că cel mai amuzant poliţist a avut dreptate! Documentele care aruncă în aer Poliţia Română!

Poliţia Română stă pe un butoi de pulbere, după ce poliţistul pamfletar Marian Godină a "sifonat" despre ilegalităţile comise de şefii săi, iar SPYNEWS a descoperit documente incredibile, care îl vizează direct pe şeful IPJ Braşov.
Reporterii SPYNEWS au descoperit că lucrarea de doctorat a chestorului dr. Ioan Aron (foto jos) conţine fragmente mari din... alte lucrări. Investigaţia jurnaliştilor noştri a pornit după ce, ieri, poliţistul umorist Marian Godină a lansat în spaţiul virtual ipoteza că şeful lui - care l-a pus la punct pentru că îşi face treaba - ar fi plagiat lucrarea de doctorat.
Astfel, reporterii SPYNEWS au aflat că doctorul de la cârma Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Braşov s-a inspirat din materiale de pe mai multe site-uri ale unor instituţii publice, de pe paginile web de unde fură liceeni referate, dar şi din lucrările altor autori. Lucrarea chestorului conţine calupuri întregi de text din "Manipulările genetice şi implicaţiile lor juridice", ale autorilor Gheorghe Scripcaru, Aurora Ciuca, Călin Scripcaru şi Liliana Isac, dar şi din "Tehnici moderne de identificare criminalistică", a prof. univ. dr. Gheorghe Popa. Din această ultimă lucrare se regăsesc pagini întregi, cu fotografii şi schiţe, iar din tot acest amalgam de texte a rezultat teza de doctorat a chestorului Ioan Aron: "Biometria - Metodă de identificare criminalistică a persoanelor", sub îndrumarea profesorului universitar Stancu Şerb.
IATĂ CÂTEVA DINTRE FRAGMENTELE "ÎMPRUMUTATE" DE CHESTORUL DR. IOAN ARON!
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro