Drama neştiută a violatoarei de taximetrişti! O problemă gravă îi distruge viața!

Devenită celebră după ce a fost acuzată de viol de către un taximetrist, Luminița Perijoc are mari probleme în dragoste. Cu toate că are o relație cu un prosper om de afaceri din Spania, tulceanca are o problemă foarte gravă din cauza căreia nu-și poate împlini viața.
În august 2012, Luminița Perijoc cunoștea o nedorită celebritate după ce un taximetrist din Tulcea a acuzat-o că l-a violat și l-a tăiat la cap, cu un cuțit. Ulterior, Perijoc a fost condamnată la patru ani cu suspendare pentru tentativă de omor, în condițiile în care acuzațiile de viol nu au putut fi dovedite medico-legal. Imediat după ce magistrații i-a perimis să părăsească țara, „violatoarea de taximetriști” a plecat în Spania, unde și-a găsit un iubit bogat, despre care sursele noastre susțin că patronează un club de fițe din Madrid.

Relația cu acesta nu a durat, însă, foarte mult, dar Luminița și-a refăcut viața foarte repede. Tulceanca a început o poveste de dragoste cu alt bogătaș, de această dată un bărbat din Barcelona, care are o afacere cu furaje. De această dată, legătura amoroasă a româncei pare una mult mai serioasă și se spune în anturajul acesteia că, la un moment dat se auzeau „clopote de nuntă”. Numai că, tocmai atunci când viitorul părea, în sfârșit, în viața Luminței, greșelile din trecut au revenit, dintr-o dată, în viața ei. Este vorba despre condamnarea de patru ani cu suspendare pe care a primit-o în România și care o obligă să revină foarte des în țară, pentru a semna condica la Poliție. Ori, acest aspect se pare că nu este deloc pe placul afaceristului spaniol, care ar fi renunțat la ideea de căsătorie.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro