Dramă teribilă pentru românca rănită, alături de fiica ei, la Bruxelles. Medicii au externat-o ca să stea lângă copilul aflat în stare gravă!

Tânăra din România care se afla, împreună cu fiica ei în vârstă de doi ani a fost externată mai devreme pentru a putea să stea la căpătâiul copilului.
 
Originară din comuna Mileanca, județul Botoșani, Roxana Ş. locuia de 5 ani la Bruxelles, unde soţul şi tatăl ei au, împreună, o afacere. În ziua tragediei, Roxana, care are două fete, de cinci şi de doi ani, s-a aflat, alături de copilul del mic, chiar în vagonul de metrou în care s-a detonat unul dintre terorişti. Grav rănite, cele două au fost transportate la spitale diferite. Potrivit unor informaţii care au parvenit autorităţilor române pe cale diplomatică, Roxana a fost externată mult mai repede decât ar fi trebuit, în condiţiile în care a suferit arsuri la cap şi a fost internată împreună cu fetiţa ei. Sursele citate au precizat, pentru Spynews.ro, că micuţa este permanent ţinută sub sedative. Roxana şi copilul ei de doi ani sunt singurii supravieţuitori din vagonul de metrou în care a explodat încărcătura explozivă în staţia Maelbeek, din Bruxelles.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro