Dumitru Fărcaş speriat de ce a văzut într-un restauant japonez! "Erau mari şi negri"
Publicat pe 21.05.2016 la 23:59 Actualizat pe 21.05.2016 la 23:30
Invitatul Mariei Simion şi al lui Nicolai Tand la "Star Chef", taragotistul Dumitru Fărcaş povesteşte mai multe episoade din cariera sa.
Invitatul Mariei Simion şi al lui Nicolai Tand la "Star Chef", taragotistul Dumitru Fărcaş povesteşte mai multe episoade din cariera sa.
Deşi e un fan declarat al mâncărurilor româneşti, Dumitru Fărcaş spune că de-a lungul cariere a încercat foarte multe delicatese culinare. "Îmi amintesc de toate. pe la asiatici, japonezi, chinezi, am mâncat tot felul de lucruri. Am mâncat ciorbă de tendoane de cămilă, supă de cercei de argint, tot felul de pescării. Gândaci am văzut, dar nu am mâncat. Am văzut, în Japonia cred că, gândaci aşa mari şi negri. Nu, nu! melci am mâncat la spanioli, coadă de raci, tot felul. Am mâncat crocodil. Are gust de peşte. o altă noanţă. Era un pic carnea cam tare. Arată ca şi cum ai mânca un şalău că erau nişte pui de crocodil. Asiaticii aştia sunt mari artişti în ale pescăriilor", a mărturist Dumitru Fărcaş.
Află şi alte detalii din viaţa maestrului Dumitru Fărcaş doar la "Star Chef", astăzi de la 12:00.