După "Gina Virgina", o altă concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" aruncă bomba: "Nu am avut relaţie intimă cu niciun bărbat"

Una dintre concurentele din casa "Mireasă pentru fiul meu" a făcut o dezvăluire incendiară. După celebra "Gina Virgina", o altă concurentă aruncă bomba.

A venit în cadrul show-ului matrimonial pentru a-şi întâlni jumătatea, dar ea este neprihnănită. Denisa, căci despre ea este vorba, în vârstă de 21 de ani a spus că este încă virgină. "Nu am avut niciun fel de relaţie intimă cu niciun bărbat. În iunie fac 22 de ani. ", a declarat aceasta.

Florin a ţinut să îşi spună părerea

Unul dintre cei mai controversaţi concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu", Florin a ţinut să spună că o apreciază pe noua concurentă pentru faptul că este încă virgină.

”Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial pezentat de către Mirela Boureanu-Vaida, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi de luni până vineri de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe Antena Play.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

Formează un cuplu, dar gesturile de tandreţe lipsesc cu desăvârşire între cei doi concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu". Marele premiu este adevăratul motiv pentru care s-au cuplat?

Ţi-am dat un inel, mare cât inima mea! Un fost concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-a lăsat partenera mască

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro