Durere fără margini la înmormântarea Petronelei Mihalachi! Gestul sfâşietor făcut de apropiaţi: "Îngerii să fie cu tine”

+4 click pentru
galerie

Petronela a fost condusă pe ultimul drum © botosaneanul.ro

Astăzi, în Ştefăneşti, au curs râuri de lacrimi, cei care au iubit-o şi apreciat-o pe Petronela, fata ucisă de fotograful, Ionel Bogdan, şi-au luat rămas bun de la ea.

Sute de oameni i-au adus un ultim omagiu fetei omorâte miercuri seară în păduricea de la Pacea, iar pe chipul tuturor se citea durerea şi suferinţa fără margini. Petronela Mihalachi a învățat a la Liceul Teoretic ”Ștefan D. Luchian”, iar cortegiul funerar a trecut prin fața unității de învățământ. Fetițe din ciclul primar și gimnazial purtau poze cu chipul Petronelei Mihalechi, conform botosaneanul.ro.

Dar, una dintre eleve, purta, alături de fotografia fetei ucise şi un ursuleţ alb, pe care era scris un mesaj dureros!  ”Îngerii să fie cu tine” era mesajul de pe ursuleţul de culoare albă.

Petronela Mihalachi a fost înmormântată în rochie de mireasă, deoarece destinul i-a fost frânt cu mult înainte să ajungă mireasă. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro