Durere fără margini! Trupurile celor 18 români morţi din Muntenegru au fost indentificate. Vezi cât a durat procedura!

+2 click pentru
galerie

Tragicul accident din Muntenegru a lăsat în urmă mai multe familii îndurerate, care şi-au pierdut rudele în "autocarul groazei", prăbuşit într-o prăpastie şi lovindu-se puternic de parapeţi.

Toate cele 18 cadavre ale victimelor accidentului din Muntenegru au fost identificate a anunţat, în această dimineaţă, Salem Abdu, medic legist şef la Institutul Naţional de Medicină Legală. "Au fost identificate toate cadavrele, multe dintre ele au fost ridicate de către familie şi, la cererea familiilor, au rămas unele cazuri care vor fi ridicate mâine-poimâine, în funcţie de dorinţa familiei şi de pregătirile lor", a spus Salem Abdu, potrivit Mediafax.

El a precizat că la procedura de identificare au participat opt medici legişti, dintre care cinci români şi trei din Muntenegru. Potrivit lui Salem Abdu, echipa de medici legişti a lucrat aproximativ cinci ore.

Vă reamintim că 18 români şi-au pierdut viaţa în tragicul accident din Muntenegru, duminică seara. Aceştia se aflau într-un autocar şi mergeau în vacanţă. Maşina s-a prăbuşit într-o prăpastie, lovindu-se puternic de parapeţi

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro