O femeie susţine că a făcut SEX cu o FANTOMĂ: "Am plâns când a plecat. Mă îndrăgostisem"

Figură fantomatică în spatele unui ecran. © Pixabay

O femeie în vârstă de 26 ani susține că s-a bucurat de câteva partide de amor cu fantoma unui bărbat care a ieșit dintr-un tablou.

Sian Jameson, o scriitoare originară din Shropshire, se mutase recent în noua ei reședință din Aberystwyth în Wales. În aceeași reședință, Sian a observat un tablou pictat în 1820, ce prezenta un bărbat chipeș cu păr negru.

Totul a început, însă, la câteva luni după mutare.

"M-am trezit devreme într-o dimineață și am găsit un bărbat brunet, tânăr și foarte chipeș, întins lângă mine. [...] Avea o anumită sclipire, de parcă se afla în spatele unei perdele de voal," a mărturisit femeia pentru The Scottish Sun.

Aceasta a mai declarat că și-a dat seama imediat că are de a face cu o fantomă și nu i-a luat mult nici să realizeze că era bărbatul din tabloul ei. Iubitul ei spectral a pus mâna pe șoldul ei și, după câteva secunde, au căzut în focurile pasiunii.

"În timp ce făceam dragoste, am simțit tot felul de lucruri despre el. Îl chema Robert și a trăit acum 100 de ani. [...] Parcă nu avea deloc greutate. A fost foarte ciudat, dar sexul a fost uimitor!" a adăugat Sian Jameson.

Scriitoare a mai spus că experiența i s-a părut ireală și că, inițial, pusese totul pe seama imaginației sale. Însă, Casanova-ul ei paranormal i-a mai făcut o vizită la câteva zile după primii lor zori fierbinți.

"Din nou, a apărut dimineața, am făcut dragoste. Dar de data aceasta, după, l-am privit cum s-a ridicat, s-a îmbrăcat și a părăsit camera. Mă așteptam să îi aud pașii pe scările de lemn, dar nu am auzit nimic. L-am privit prin ușa deschisă a dormitorului și l-a văzut cum s-a evaporat într-un fel atunci când s-a apropiat de capătul scărilor," a povestit femeia.

Robert a mai apărut o ultimă dată în noaptea ce a urmat.

"Am plâns după ce a plecat în acea noapte. Bănuiesc că mă îndrăgostisem," a mărturisit aceasta.

ian a declarat că a mai avut experiențe paranormale în trecut, dar niciuna de acest calibru. Colegii ei de serviciu nu s-au grăbit să o felicite pentru escapada ei supranaturală.

"Se uitau la mine de parcă eram nebună. Așa că doar am râs, am zis ceva despre mâncatul de prea multă brânză, iar, apoi, n-am mai zis nimic," a concluzionat Sian.

În final, povestea lor de amor nu a mai continuat. Sian Jameson a început să iasă cu un alt bărbat, unul cu puls.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro