Educaţie aleasă, marca Nelson Mondialu'. Îşi alintă nepoţelul "c...ie"!

+4 click pentru
galerie

Nelson Mondialu' este un personaj. Şi, ca să fie sigur că-şi va perpetua specia, îşi antrenează de mic nepoţelul, învăţându-l tot ce ştie. Îl alintă "c...ie", discută de faţă cu micuţul despre "p...ă" şi speră să facă din el un poliglot.

În încercarea de a-şi delecta fanii de pe YouTube, Nelson Mondialu' a postat mai multe filmuleţe în care apare alături de nepoţelul său, pe care îl dezmiardă "c...ie". În una dintre înregistrările video, interlopul din Cluj discută aprins cu fratele său şi înjură ca la uşa cortului, iar în momentul în care musafirul îi atrage atenţia că este şi un copil de faţă, Nelson îi explică faptul că cel mic "ştie de-astea". Nelson continuă conversaţia în stilu-i caracteristic, făcând băşcălie şi fabulând. Într-o altă înregistrare video, Nelson se ceartă cu soţia şi foloseşte cuvinte deocheate, iar femeia, de faţă cu cel mic, aruncă o replică "duioasă": "Las-o-n p...a mea!" Totuşi, Nelson Mondialu' pare să aibă gânduri mari cu băieţelul. Dintr-o înregistrare postată chiar de el pe internet rezultă că acesta vrea ca nepoţelul să înveţe mai multe limbi străine: franceza, spaniola, germana, rusa şi...româna.

Citeşte şi:

Ce caterincă! Nelson Mondialu' a făcut panaramă la o nuntă! Uite-l cum se dă în "stambă" imitându-l pe Max Al Habtoor! / Video

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest