Educatoarea din Timișoara a lăsat cadavrul fetiței înnecate timp de trei ore în cadă: „A umblat prin casă și a vorbit cu bunica”

Oana Neț. © Arhivă

Cazul educatoarei din Timișoara care și-a înnecat fetița de 4 ani devine din ce în ce mai șocant.

În urma investigației, s-a descoperit că Oana Neț, mama ucigașă, și-a condus fetița în baie sub pretextul că îi va face baie. După ce a împins-o cu capul sub apă pentru a o înneca, aproape ca într-un ritual, i-a tăiat venele de la ambele încheieturi.

Timp de 3 ore a stat cadavrul copilei în cadă, plină de apă amestecată cu sânge. În acest timp, femeia s-a plimbat prin casă și a conversat cu bunica fetiței. Ulterior, a băut erbicidul și a sunat la 112.

”Imaginile erau înfiorătoare. Copila era în cadă, moartă, cu venele tăiate. Acolo, femeia a lăsat-o vreo trei ore până a anunțat poliția. În acest timp, a umblat prin casă, a vorbit cu bătrâna, dar a și băut un soi de erbicid care i-a ars esofagul. Probabil, a vrut să se sinucidă. Investigatorii au încercat să vorbească cu criminala, dar nu s-a putut. A fost ținută într-o anexă a casei, încătușată….Era pe altă lume, nu avea nici o reacție, era complet absentă. O noapte a stat sub pază la Spitalul Județean Timișoara,unde a fost internată”, a explicat o sursă judiciară, pentru Libertatea.

Oana Neț a fost audiată de procurori și riscă să stea 20 de ani după gratii, sub acuzația de pruncucidere.

O femeie din Timișoara și-a ucis fetița de 4 ani

Oana Neţ a fost educatoare, iar în seara zilei de marţi, 13 martie, şi-a ucis fiica şi după a telefonat unei rude pentru a-i spune cele întâmplate. Imaginile de la locul crimei sunt de-a dreptul înfiorătoare, iar poliţiştii au asistat la scene desprinse din filmele de groază.

Fetiţa de doar 4 ani, a fost descoperită de poliţişti în baie, înecată, cu venele de la ambele mâini tăiate. Femeia din Timişoara şi-ar fi ucis propria fetiţă din dorinţa de a se răzbuna pe soţul ei cu care ar fi avut mai multe ceturi. Acesta ar fi vrut chiar să divorţeze de ea.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro